Eetkaart

gerechten

Kleine honger:

Van 't veld:

Fris geplukte sla met:

  • gegratineerd geitenkaasje - spekjes - rozijn en appel - frambozendressing 15,00
  • gebakken kippenreepjes - currysaus - ananas 17,00
  • gegrilde tonijn - boontjes 21,00
  • gerookte zalm - whiskysaus 19,00
  • grijze garnalen - gepelde tomaat - ei - verse mayonaise 22,50
  • Oud Dommelhof - kalfszwezerik - aardappel - spekjes - truffelmayonaise - granny smith 19,50
  • Quinoa - gekonfijte groentjes - olijven 15,00

Uit Italië

  • Spaghetti bolognaise  (klassiek of volkoren pasta) 12,00
  • Spaghetti carbonara (klassiek of volkoren pasta) 12,50
  • Penne arrabiata met of zonder spekjes - pikante tomatensaus - olijven - lente-ui -tomaatjes 13,00
  • Penne pollo - kippenreepjes - pesto - pijnboompitjes - parmezaan 16,50
  • Tagliatelle verse en gerookte zalm - currysaus - courgette - lente-ui 21,00
  • Tagliatelle scampi piri piri 22,00
  • Gevulde ravioli met kreeft - Nantuasaus - rivierkreeftjes - fijne groentjes 19,00
  • Gevulde ravioli met ricotta en spinazie - paprikasausje - mascarpone 15,50

Uit het Oosten

Wok met krokant gebakken groentjes, geserveerd met rijst of noedels

  • Kippenreepjes 19,00
  • Scampi 21,00
  • Seitan 18,00

Saus naar keuze: curry - look - ketjapsesam - piri piri

Ons dagelijks brood

Flammkuchen (uniek delicatesse uit de Frans-Duitse Elzas)

  • Spek - rode ui - rucola 9,50
  • Gerookte zalm - rode ui - rucola 13,50
  • Kip - ananas - rode ui 11,00

Lunchtip

  • Tasje kippensoep -  waldcornbroodje met ham en kaas - kleine boerenomelet met prei en spek 13,50
Croque
  • Croque Monsieur: 7,50 / 11,00
  • Italiaanse croque (vegetarisch): pesto - zongedroogde tomaat - mozzarella - notensalade - 9,00 /12,50
  • Croque Philadelphia spek 9,00/12,50
  • Supplement bolognaisesaus 3,00
  • Supplement 2 gebakken eitjes 1,80

Voorgerechten

Crazy Friday : Iedere vrijdagavond zijn de voorgerechten aan 1/2 prijs (in combinatie met hoofdgerecht - uitgezonderd soepen en voorgerechtsuggesties).

Bereid in de houtskooloven:

  • Wilde gamba's - 3 stuks- tagliatelle - tomatensausje 22,00
  • Tonijn - quinoa - gekonfijte groentjes - paprikadressing 22,00
  • Scampi - 5 stuks - saus naar keuze: lookroom - curry - lookboter - piri piri 15,00

Onze klassiekers

  • Handgesneden gerookte zalm - foccaciatoast - basilicum 14,50
  • Carpaccio ossenhaas - rucola - parmezaan 14,50
  • Surf en turf - gebakken kalfszwezerik - scampi - romig sausje met kruidenkaas 19,00
  • Kaaskroketjes - remouladesaus - 2stuks 11,00- 3 stuks 14,50
  • Artisanale garnaalkroketten - 2 stuks 18,00 - 3 stuks 22,50
  • Duo kaas- en garnaalkroket - 15,00
  • Ravioli van kreeft - Nantuasaus 16,00

Soepen

  • Italiaanse tomatensoep met basilicumroom en gekonfijte tomaatjes 5,00
  • Echte kippensoep met vermicelli 4,50
  • Romig champignonsoepje 4,50
  • Cocos-currysoepje met Oosterse groenten en kip 6,50


HOOFDGERECHTEN

Uit de stal


 Bereid in de houtskooloven
  • Belgisch witblauw rund - salade en tomaten 21,00
  • Belgisch witblauw rund - warme groenten 23,00
  • Filet pure van het Oostenrijks Holsteinrund - marktgroenten 29,50
  • Ierse Entrecôte - marktgarnituur - saus naar keuze - 27,50
  • Gemarineerde spareribs - zoet of pikant 20,00
  • Kippenborst - gewokte groenten 19,00
  • Sauzen: lookboter - peperroom - champignonroom - stroganoff - gebakken champignons - béarnaisesaus - Achelse blauwe - graantjesmosterd

Onze klassiekers

  • Gebakken kalfszwezerik - graantjesmosterdsaus - 28,00
  • Stoofvlees met Achelse trappist - salade - 18,00
  • Vol-au-vent  - vers bladerdeeg -  salade - 16,00
  • Varkenshaasje - warme marktgroenten - saus naar keuze (aanrader: Achelse blauwe) - 23,00
  • Eendenborst - witlof - champignons - sausje van honing en gember - 24,00

Uit de zee

Als lid van de North Sea Chefs zijn we trots om te werken met bekende maar ook minder bekende vissoorten uit de Noordzee en Middellandse zee.

Bereid in de houtskooloven

  • Reuze visbrochette - looksaus - gewokte groenten 24,00
  • Wilde gamba's - 5 stuks - piri piri 27,50
  • Zeebaars op z'n geheel - Provençaalse groenten - tomatencoulis 23,00
  • Gegrilde tonijn - paprikacoulis - Oosterse groenten 25,50

Onze klassiekers

  • Slibtongetjes met peterselieboter - salade  - 2 stuks 22,50
  • North Sea suggestie - zie suggesties
  • Op het vel gebakken zalmhaasje - fijne groentenjulienne - currysaus 23,00

Bijgerechten

  • Mixed salad - 3,50
  • Frietjes - kroketjes - Dommels gras - 2,50
  • Gepofte aardappel met zure room en kruidenkaas - 2,50
  • Pasta - rijst - puree - aardappelgratin - 3,50


Alle gerechten kiezen uit de kaart is fijn, maar dan kan de wachttijd langer zijn.

Voor de kleinsten

Elke zondag tussen 17 en 18u krijgen de kinderen een GRATIS cadeautje mee naar huis.

  • Kippensoep met letterjes 4,00
  • Tomatensoep met balletjes 4,00
  • Kaaskroketje 6,00
  • Spaghetti Bolognaise  7,50
  • Spaghetti carbonara - 8,50
  • Krokante fishsticks met frietjes - 9,50
  • Kipfilet met appelmoes 12,50
  • Frikandel met frietjes - 7,50
  • Dommelmanneke met frietjes en salade - 7,50
(kinderhoofdgerechten worden geserveerd met frietjes, kroketjes of Dommels gras

Desserten
  • Kinderijsje 4,50
  • Coupe vanille - 6,00
  • Dame blanche - verse vanilleroom - warme chocoladesaus - 8,00
  • Crème brûlée met extra caramel - 7,50
  • Warme soufflé van chocolade -vanilleijs - 9,00
  • Warme appeltaart - ijs van rum en rozijnen - 7,50
  • Verrassingsdessert van de chefs - 8,00
  • Huisgemaakte Brusselse wafel - bloemsuiker - 5,50

Supplement

  • Vers fruit - 3,50
  • Vanilleijs - 2,00
  • Vanilleroom - 1,50
  • Advocaat - 2,50
  • Warme krieken - 2,00
    Om misverstanden te vermijden, vragen we 1 rekening per tafel.