Eetkaart

gerechten

Salades:

Fris geplukte sla met:

  • gegratineerd geitenkaasje - spekjes - rozijn en appel - yoghurtdressing 15,00
  • gebakken kippenreepjes - currysaus - ananas 17,00
  • Caesarsalade 18,00
  • gerookte zalm - whiskysaus 19,00
  • Salade Niçoise - vers gegrilde tonijn - boontjes - olijven 20,50
  • Scampi in tempura - zoetzure saus 20,00
  • Gemarineerde rundsreepjes - licht pikant 18,00

Uit Italië

  • Spaghetti bolognaise  (klassiek of volkoren pasta) 12,00
  • Spaghetti carbonara (klassiek of volkoren pasta) 12,50
  • Penne arrabiata met of zonder spekjes - pikante tomatensaus - olijven - lente-ui -tomaatjes 13,00
  • Penne pollo - kippenreepjes - pesto - pijnboompitjes - parmezaan 16,50
  • Tagliatelle verse en gerookte zalm - currysaus - courgette - lente-ui 21,00
  • Tagliatelle scampi looksaus 22,00
  • Gegratineerde canneloni met ricotta en spinazie - tomaat 19,00

Uit het Oosten

Wok

  • Kippenreepjes: gebakken rijst - krokante groentjes - currysaus 19,00
  • Scampi:  noedels - krokante groentjes - looksaus 21,00
  • Vegetarisch: Seitan - gebakken rijst - krokante groentjes - ketjapsesam 18,00
  • Thai beef: Noedels - krokante groentjes - tomaat  - kokos 21,00


Lunchtip

  • Quiche - geitenkaas - honing - hazelnoot - salade 9,50
  • Quiche - zalm - ricotta - salade 9,50
Croque
  • Croque Monsieur: 7,50 / 11,00
  • Italiaanse croque (vegetarisch): pesto - zongedroogde tomaat - mozzarella - notensalade - 9,00 /12,50
  • Supplement bolognaisesaus 3,00
  • Supplement 2 gebakken eitjes 1,80
  • Supplement 1 gebakken eitje 1,00

Voorgerechten

  • Gandaham - meloen 16,00
  • Tomaat - mozzarella - basilicumolie 14,00
  • Bouillabaissekroketje - salsa van tomaat - 2st 19,50
  • Handgesneden gerookte zalm - foccaciatoast - honingdille 14,50
  • Carpaccio ossenhaas - rucola - parmezaan 14,50
  • Kaaskroketjes - remouladesaus - 2stuks 11,00- 3 stuks 16,00
  • Artisanale garnaalkroketten - 2 stuks 18,00 - 3 stuks 23,50
  • Duo kaas- en garnaalkroket - 15,00

Soepen

  • Italiaanse tomatensoep met basilicumroom en gekonfijte tomaatjes 5,00
  • Kippencrèmesoep met lente-ui 5,00
  • Paprikasoepje met mascarpone 5,00
  • Mosselsoepje met saffraan 6,50

HOOFDGERECHTEN

Uit de stal


 Bereid in de houtskooloven
  • Biefstuk met  'sloai en tomatten' 21,50
  • Biefstuk met warme groenten 23,50
  • Filet pure - warme marktgroenten 29,50
  • Vleesbrochette (steak, varkenshaasje,kip, breydelspek) - warme groenten - saus naar keuze 24,50
  • Gemarineerde spareribs - zoet of pikant 20,00
  • Piepkuiken met dragon - salade 23,00
  • Sauzen: lookboter - peperroom - champignonroom - stroganoff - gebakken champignons - béarnaisesaus -  graantjesmosterd

Onze klassiekers

  • Stoofvlees met Achelse trappist - salade - 18,00
  • Vol-au-vent  - vers bladerdeeg -  salade - 16,00
  • Varkenshaasje - warme marktgroenten - saus naar keuze (aanrader: Achelse blauwe) - 23,50
  • Krokant gebakken kalfszwezerik - graantjesmosterd - marktgarnituur 28,00

Uit de zee

Als lid van de North Sea Chefs zijn we trots om te werken met bekende maar ook minder bekende vissoorten uit de Noordzee en Middellandse zee.

Bereid in de houtskooloven

  • Visbrochette - looksaus - gewokte groenten 24,50
  • Gegrilde tonijn - paprikacoulis - Oosterse groenten 26,50
  • Gegrilde staartvis - surf en turf - spek - curry - jonge prei 24,00

Onze klassiekers

  • Slibtongetjes met peterselieboter - salade  - 2 stuks 22,50
  • North Sea suggestie: Zeebaarsfilet - coulis van tomaat - Provençaalse garnituur 24,00
Mosselen
  • Mosselsoepje met saffraan 6,50
  • Mosselen natuur 22,00
  • Mosselen witte wijn 24,00
  • Mosselen curryroom 24,00
  • Mosselen lookroom 24,00
  • Mosselen pikant 24,00
  • Mosselen Provençaals 24,00

Bijgerechten

  • Mixed salad - 3,50
  • Frietjes - kroketjes - Dommels gras - 2,50
  • Gepofte aardappel met lookboter 3,50
  • Pasta - rijst - puree - aardappelgratin - 3,50


Alle gerechten kiezen uit de kaart is fijn, maar dan kan de wachttijd langer zijn.

Voor de kleinsten

  • Tomatensoep met balletjes 4,00
  • Kaaskroketje 6,00
  • Spaghetti Bolognaise  7,50
  • Spaghetti carbonara - 8,50
  • Krokante fishsticks  - 9,50
  • Kipfilet met appelmoes 12,50
  • Frikandel met frietjes - 7,00
  • Bitterballen (6st) - 8,00
(kinderhoofdgerechten worden geserveerd met frietjes, kroketjes of Dommels gras)

Desserten
  • Kinderijsje 4,50
  • Coupe vanille - 6,00
  • Dame blanche - slagroom - warme chocoladesaus - 8,00
  • Crème brûlée met extra caramel - 7,50
  • Warme soufflé van chocolade -vanilleijs - 9,00
  • Combinatie van citroencrème - aardbei - pistache 8,00
  • Structuren van framboos 8,50
  • Warme appeltaart - ijs van rum en rozijnen - 7,50
  • Chocomousse 7,00
  • Huisgemaakte Brusselse wafel 5,50

Supplement

  • Vers fruit - 3,50
  • Vanilleijs - 2,00
  • Slagroom- 1,00
  • Advocaat - 2,50
  • Warme krieken - 2,00
    Om misverstanden te vermijden, vragen we 1 rekening per tafel.