Eetkaart

gerechten

Kleine honger:

Van 't veld:

Fris geplukte sla met:

  • gegratineerd geitenkaasje - spekjes - rozijn en appel - yoghurtdressing 15,00
  • gebakken kippenreepjes - currysaus - ananas 17,00
  • Caesarsalade 18,00
  • gerookte zalm - whiskysaus 19,00
  • Salade Niçoise - vers gegrilde tonijn - boontjes - olijven 20,50
  • Scampi in tempura - zoetzure saus 20,00

Uit Italië

  • Spaghetti bolognaise  (klassiek of volkoren pasta) 12,00
  • Spaghetti carbonara (klassiek of volkoren pasta) 12,50
  • Penne arrabiata met of zonder spekjes - pikante tomatensaus - olijven - lente-ui -tomaatjes 13,00
  • Penne pollo - kippenreepjes - pesto - pijnboompitjes - parmezaan 16,50
  • Tagliatelle verse en gerookte zalm - currysaus - courgette - lente-ui 21,00
  • Tagliatelle scampi looksaus 22,00
  • Gegratineerde canneloni met ricotta en spinazie - tomaat 19,00

Uit het Oosten

Wok

  • Kippenreepjes: gebakken rijst - krokante groentjes - currysaus 19,00
  • Scampi:  noedels - krokante groentjes - looksaus 21,00
  • Vegetarisch: Seitan - gebakken rijst - krokante groentjes - ketjapsesam 18,00
  • Thai beef: Noedels - krokante groentjes - tomaat  - kokos 21,00


Ons dagelijks brood

Lunchtip(enkel weekdagen- niet op feestdagen - tot 17u)
  • Tasje tomatensoep + croque monsieur enkel 10,00
  • Tasje tomatensoep + croque monsieur dubbel 13,00 -
Croque
  • Croque Monsieur: 7,50 / 11,00
  • Italiaanse croque (vegetarisch): pesto - zongedroogde tomaat - mozzarella - notensalade - 9,00 /12,50
  • Supplement bolognaisesaus 3,00
  • Supplement 2 gebakken eitjes 1,80
  • Supplement 1 gebakken eitje 1,00

Voorgerechten

  • Asperges op Vlaamse wijze 14,00
  • Asperges met gerookte zalm 17,00
  • Handgesneden gerookte zalm - foccaciatoast - honingdille 14,50
  • Carpaccio ossenhaas - rucola - parmezaan 14,50
  • Vitello tonato 17,00
  • Kaaskroketjes - remouladesaus - 2stuks 11,00- 3 stuks 16,00
  • Artisanale garnaalkroketten - 2 stuks 18,00 - 3 stuks 23,50
  • Duo kaas- en garnaalkroket - 15,00

Soepen

  • Italiaanse tomatensoep met basilicumroom en gekonfijte tomaatjes 5,00
  • Echte kippensoep met vermicelli 4,50
  • Romig champignonsoepje 4,50
  • Kreeftensoep met toast en rouille 9,00

HOOFDGERECHTEN

Uit de stal


 Bereid in de houtskooloven
  • Biefstuk met  'sloai en tomatten' 21,50
  • Biefstuk met warme groenten 23,50
  • Filet pure - warme marktgroenten 29,50
  • Vleesbrochette (steak, varkenshaasje,kip, breydelspek) - warme groenten - saus naar keuze 24,50
  • Gemarineerde spareribs - zoet of pikant 20,00
  • Parelhoen - fine champagne - gestoofde groentjes 23,00
  • Sauzen: lookboter - peperroom - champignonroom - stroganoff - gebakken champignons - béarnaisesaus - Achelse blauwe - graantjesmosterd

Onze klassiekers

  • Stoofvlees met Achelse trappist - salade - 18,00
  • Vol-au-vent  - vers bladerdeeg -  salade - 16,00
  • Varkenshaasje - warme marktgroenten - saus naar keuze (aanrader: Achelse blauwe) - 23,50
  • Krokant gebakken kalfszwezerik - graantjesmosterd - marktgarnituur 28,00

Uit de zee

Als lid van de North Sea Chefs zijn we trots om te werken met bekende maar ook minder bekende vissoorten uit de Noordzee en Middellandse zee.

Bereid in de houtskooloven

  • Visbrochette - looksaus - gewokte groenten 24,50
  • Gegrilde tonijn - paprikacoulis - Oosterse groenten 26,50

Onze klassiekers

  • Slibtongetjes met peterselieboter - salade  - 2 stuks 22,50
  • North Sea suggestie: Nage van tong - kreeftenjus 24,00
  • Duo zalm kabeljauw - currysaus - wokgroentjes 23,50

Bijgerechten

  • Mixed salad - 3,50
  • Frietjes - kroketjes - Dommels gras - 2,50
  • Gepofte aardappel met zure room en kruidenkaas - 2,50
  • Pasta - rijst - puree - aardappelgratin - 3,50


Alle gerechten kiezen uit de kaart is fijn, maar dan kan de wachttijd langer zijn.

Voor de kleinsten

Elke zondag tussen 17 en 18u krijgen de kinderen een GRATIS cadeautje mee naar huis.

  • Kippensoep met vermicelli 4,00
  • Tomatensoep met balletjes 4,00
  • Kaaskroketje 6,00
  • Spaghetti Bolognaise  7,50
  • Spaghetti carbonara - 8,50
  • Krokante fishsticks  - 9,50
  • Kipfilet met appelmoes 12,50
  • Frikandel met frietjes - 7,00
  • Bitterballen (6st) - 8,00
(kinderhoofdgerechten worden geserveerd met frietjes, kroketjes of Dommels gras

Desserten
  • Kinderijsje 4,50
  • Coupe vanille - 6,00
  • Dame blanche - slagroom - warme chocoladesaus - 8,00
  • Crème brûlée met extra caramel - 7,50
  • Warme soufflé van chocolade -vanilleijs - 9,00
  • Tiramisu met rood fruit 8,00
  • Warme appeltaart - ijs van rum en rozijnen - 7,50
  • Trio salty caramel - 8,50
  • Chocomousse 7,00
  • Huisgemaakte Brusselse wafel 5,50

Supplement

  • Vers fruit - 3,50
  • Vanilleijs - 2,00
  • Slagroom- 1,00
  • Advocaat - 2,50
  • Warme krieken - 2,00
    Om misverstanden te vermijden, vragen we 1 rekening per tafel.