Suggesties


De suggesties zijn :

Voorgerechten

  • Carpaccio van St-Jacobsvruchten verfrist met limoen 16,00
  • Dun gesneden entrecôte, gerookt en gezouten - zachte picklescrème 15,00
  • Mosselsoepje met Lachouffe en lente-ui 6,50
Hoofdgerechten:
  • North Sea suggestie: Gegrilde staartvis op Provençaalse wijze 23,50
  • Gelakte eendenborst met paksoy en wortel - garam masalasaus 23,50
Mosselen:
  • Mosselen natuur 22,00
  • Mosselen witte wijn 24,00
  • Mosselen curryroom 24,00
  • Mosselen lookroom 24,00
  • Mosselen pikant 24,00

Bijgerechten hoofdgerecht

  • frietjes, kroketjes, dommels gras 2,50
  • pasta, rijst, puree, aardappelgratin 3,50
  • gepofte aardappelgratin met zure room  en kruidenkaas 2,50

Desserten:

  • Structuren van framboos 9,00
Suggestiemenu: 2, 3 of 4-gangenkeuzemenu vis of vlees





Suggesties van de maand