Takeaway Feestdagen


De periode van gezelligheid, samen aan tafel eten en drinken, komt weer om de deur piepen. Voor wie van culinair gemak houdt en lekker zelf wil genieten hebben wij een 3- of 4-gangenmenu samengesteld, met keuze uit vis  / vlees / vegetarisch. De gerechten zijn reeds voorbereid door onze chefs, alles is voorzien van foto's en handleiding om jullie volledig te 'ontzorgen'!

Hoe bestellen?

  • Telefonisch 011 63 23 40
  • via mail info[!]ouddommelhof.be - enkel bij bevestiging mail staat bestelling genoteerd
Bestellingen voor de kerstperiode dienen voor maandag 21/12 doorgegeven te zijn.
Bestellingen voor Eindjaar dienen voor maandag 28/12 doorgegeven te zijn.

Bestellijsten vindt u hieronder in pdf  !!!!

Bestellingen van de feestmenu 4-gangen (min. 4ps) worden veilig en wel, coronaproof aan huis geleverd.

Andere bestellingen kunnen worden opgehaald in Casino - Fabrieksstraat 138 - Overpelt.

Afhaaldagen:
  • Donderdag 24 december: 14 - 17 u
  • Vrijdag 25 december: 10 - 13 u
  • Zaterdag 26 december: 10 - 13 u
  • Donderdag 31 december: 14 - 17u
Om aan de veiligheidsnormen te voldoen vragen we u om het afgesproken uur van ophaling  en de nodige afstand (1,5 m ) van de andere klanten  te respecteren.


P R IJ S L IJ S T 


Keuzemenu (vis / vlees / vegetarisch) 
3-gangenmenu: 42,50 per persoon (incl. brood)
3-gangenmenu incl. aperitiefhapjes: 50,00 pp
4-gangenmenu: 48,50 per persoon (incl. brood)
4-gangenmenu incl. aperitiefhapjes: 55,00 pp

Alle gerechten zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar.

Aperitiefbordje koud /warm - 9,00 voor 5 hapjes 
Tartaar van verse en gerookte zalm - yuzuparels
Canneloni van eendenmousse en gerookte eend - crème sjalot
3 aperitiefkroketjes met dipsausje
 

Broodje
Huisgemaakt broodkorfje incl. hoeveboter  2,00

Voorgerechten (inclusief huisgemaakt broodkorfje en hoeveboter):
Ravioli kreeft - jus van schaaldieren - prei en shi-take 14,50
Ravioli boschampignons - fazant à la cème - krokante spekjes - gebrande rode biet 12,50
Ravioli pompoen - gorgonzolakaas - geroosterde bloemkool - hazelnootjes 12,50

Tussengerechten (inclusief huisgemaakt broodkorfje en hoeveboter):
Romig soepje van aardpeer met: 5,50 pp
St-Jacobsvruchten 
Serranoham en salie
Krokante prei en truffel

Hoofdgerechten:
Zeebaarsfilet met amandelkorstje - stoofpotje van gegrilde groenten - coulis van paprika 23,50
Tournedos van hert - poivradesaus - gekonfijte wintergroenten - gratin kastanje en knolselder 23,50
Gegratineerde canneloni van witlof - kaassaus - Duchesseaardappel 21,50

Desserts:
Structuren van chocolade om weg te smelten 9,00
Gegratineerde sabayon met winterfruit - verfrist met sinaas - crumble salty caramel 9,00

Voor de kleinsten:
Tomatenroomsoep met balletjes 6,00/liter
Vidée met huisgemaakt koekje en kroketjes 8,50/kindje
Stoofvlees met kroketjes 8,50/kindje
Chocomousse 2,60/stuk

Supplementen:
Amandelkroketten 0,45 €/st
Gratin emmental 90gr/st 1,90 /stuk
Puree natuur 200 gr 2,50/stuk
Puree knolselder 200 gr 2,80/stuk
Puree butternut 200 gr 2,80/stuk





Documenten (pdf)

Om PDF-documenten te kunnen lezen, heeft u de Adobe® Acrobat® Reader nodig op uw computer. Deze kan u gratis downloaden van de website van Adobe: www.adobe.be