Eetkaart

Om uw veiligheid te verzekeren en het aantal handelingen te beperken hebben we de kaart ingekort tot onze specialiteiten en dit met de meest verse ingrediënten.

APERO:
  • Warme lookbroodjes - salsa tomaat 6,00
  • Nachos uit de oven - klein 6,00  - groot 9,00
  • Bitterballen (10st) - ketchup en mosterd 6,50
  • Aardappelchurros - zure room - paprikadip 2 ps 5,50 - 4 ps 10,00
KINDERGERECHTEN:
Voorgerechten:
  • Tomatensoep met balletjes 4,00
  • Kaaskroketje 6,00
Hoofdgerechten:
  • Spaghetti bolognaise 7,50
  • Spaghetti carbonara 8,50
  • Kipnuggets 8,00
  • Visnuggets 9,50
  • Bitterballen (6st) 8,00
  • Frikandel 7,00
(wordt geserveerd met frietjes, salade en appelmoes)

Desserts:
  • Kinderijsje 4,50
  • Churros met nutella 5,50
SALADES:
  • Salade warme geitenkaas - noten-rozijnentoast - spekjes - yoghurtdressing 15,00
  • Salade gebakken kippenreepjes - currysaus - ananas 17,00
  • Salade gerookte zalm - rode ui - lente-ui - cocktailsaus  21,00
  • Salade scampi - sesamdressing 20,00
PASTA'S:
  • Spaghetti bolognaise 12,00
  • Spaghetti carbonara - spekjes - parmezaan 12,50
  • Ravioli zalm / coulis van spinazie 19,00
  • Penne arrabiata - pikante tomatensaus - spekjes - parmezaan 13,00
  • Ravioli boschampignons - truffel - gandaham - botersaus 19,00
  • Penne scampi - diablo- parmezaan 22,00
  • Penne pollo - kippenreepjes - pesto - parmezaan 17,50
VOORGERECHTEN:
  • Rundscarpaccio - pijnboompitjes - rucola - parmezaan - kappertjes - zongedroogde tomaatjes 14,50
  • Ravioli zalm / coulis spinazie 14,00
  • Kaaskroketten (2st) - peterseliemayonaise 11,00
  • Garnaalkroketten (2st) - citroenmayonaise 18,00
  • Ravioli boschampignons -truffel - gandaham - botersaus 14,00
  • Tomatensoep - lente-ui - croutons 5,50
  • Pompoensoep - gebrande hazelnootjes 6,50
HOOFDGERECHTEN:
  • Stoofvlees met Achelse trappist - salade 18,00
  • Spareribs zoet of pikant - salade 20,00
  • Steak - warme groenten 23,50
  • Steak - slooai en tomatten - mosterddressing 21,50
  • Entrecôte - warme seizoensgroenten - saus naar keuze 26,50
  • Eendenborst - garam marsalasaus - witlof - gebakken champignons 24,00
  • Kabeljauwhaasje - tomatencoulis - parels van courgette en tomaat 23,50
  • Slibtongetjes - peterselieboter - salade - 2 st - 22,50
Sauzen: peperroom, champignonroom, béarnaise, lookboter, stroganoffsaus

BIJGERECHTEN:
  • Frietjes - kroketten - dommels gras 2,50
  • Puree - aardappelgratin - pasta 3,50
  • Mixed salad 3,50
DESSERTS:
  • Dame blanche 8,00
  • Ccrème brûlée  7,50
  • Warme chocoladesoufflé - vanille-ijs 7,50
Supplement:
  • Bol vanille 2,00
  • Slagroom 1,00
  • Advocaat 2,50