Eetkaart
Om uw veiligheid te verzekeren en het aantal handelingen te beperken hebben we de kaart ingekort tot onze specialiteiten en dit met de meest verse ingrediënten.
APERO:
- Warme lookbroodjes - salsa tomaat 6,00
- Nachos uit de oven - klein 6,00 - groot 9,00
- Bitterballen (10st) - ketchup en mosterd 6,50
- Aardappelchurros - zure room - paprikadip 2 ps 5,50 - 4 ps 10,00
KINDERGERECHTEN:
Voorgerechten:
- Tomatensoep met balletjes 4,00
- Kaaskroketje 6,00
Hoofdgerechten:
- Spaghetti bolognaise 7,50
- Spaghetti carbonara 8,50
- Kipnuggets 8,00
- Visnuggets 9,50
- Bitterballen (6st) 8,00
- Frikandel 7,00
(wordt geserveerd met frietjes, salade en appelmoes)
Desserts:
- Kinderijsje 4,50
- Churros met nutella 5,50
SALADES:
- Salade warme geitenkaas - noten-rozijnentoast - spekjes - yoghurtdressing 15,00
- Salade gebakken kippenreepjes - currysaus - ananas 17,00
- Salade gerookte zalm - rode ui - lente-ui - cocktailsaus 21,00
- Salade scampi - sesamdressing 20,00
PASTA'S:
- Spaghetti bolognaise 12,00
- Spaghetti carbonara - spekjes - parmezaan 12,50
- Ravioli zalm / coulis van spinazie 19,00
- Penne arrabiata - pikante tomatensaus - spekjes - parmezaan 13,00
- Ravioli boschampignons - truffel - gandaham - botersaus 19,00
- Penne scampi - diablo- parmezaan 22,00
- Penne pollo - kippenreepjes - pesto - parmezaan 17,50
VOORGERECHTEN:
- Rundscarpaccio - pijnboompitjes - rucola - parmezaan - kappertjes - zongedroogde tomaatjes 14,50
- Ravioli zalm / coulis spinazie 14,00
- Kaaskroketten (2st) - peterseliemayonaise 11,00
- Garnaalkroketten (2st) - citroenmayonaise 18,00
- Ravioli boschampignons -truffel - gandaham - botersaus 14,00
- Tomatensoep - lente-ui - croutons 5,50
- Pompoensoep - gebrande hazelnootjes 6,50
HOOFDGERECHTEN:
- Stoofvlees met Achelse trappist - salade 18,00
- Spareribs zoet of pikant - salade 20,00
- Steak - warme groenten 23,50
- Steak - slooai en tomatten - mosterddressing 21,50
- Entrecôte - warme seizoensgroenten - saus naar keuze 26,50
- Eendenborst - garam marsalasaus - witlof - gebakken champignons 24,00
- Kabeljauwhaasje - tomatencoulis - parels van courgette en tomaat 23,50
- Slibtongetjes - peterselieboter - salade - 2 st - 22,50
Sauzen: peperroom, champignonroom, béarnaise, lookboter, stroganoffsaus
BIJGERECHTEN:
- Frietjes - kroketten - dommels gras 2,50
- Puree - aardappelgratin - pasta 3,50
- Mixed salad 3,50
DESSERTS:
- Dame blanche 8,00
- Ccrème brûlée 7,50
- Warme chocoladesoufflé - vanille-ijs 7,50
Supplement:
- Bol vanille 2,00
- Slagroom 1,00
- Advocaat 2,50